Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIRCIA GUTĂU: Toate lucrările din şcoli vor fi terminate până la 12 septembrie (VIDEO)

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea este preocupat şi de stadiul lucrărilor de reparaţii din şcolile din oraş, mai ales că mai este foarte puţin timp până la începerea noului an şcolar. Edilul a precizat că se lucrează în majoritatea şcolilor din municipiu şi că lucrările sunt aproape finalizate.

„Referitor la stadiul lucrărilor din şcoli vreau să vă asigur că până la începerea noului an şcolar, toate lucrările vor fi finalizate. Avem o lucrare mare la şcoala generală nr. 5 şi, după cum se vede, deja s-a făcut exteriorul şi acoperişul, s-a făcut izolaţia termică în spate, s-a intervenit şi la sala de sport, toate firele care stăteau atârnate, negjilate, au fost strânse, astfel încât şcoala nr. 5 să arate ca o adevărată şcoală de municipiu.

Se mai lucrează în acest moment şi la Liceul Oltchim, unde am alocat o sumă importantă, 3 miliarde de lei, se mai lucrează la ferdinand la Matei Basarab, Mircea cel Bătrân, G-ral Magheru, Henri Coandă, la Energetic. Se lcurează la absolut toate şcolile, ale căror conduceri au solicitat acest lucru”, a declarat Mircia Gutău.

De asemenea, Mircia Gutău a amintit şi despre propunerea sa mai veche de a-i expropia pe cei care deţin grădiniţa Don Casimo pentru că acolo nu se mai pot face reparaţii, ci trebuie intervenit în forţă.

„Am demarat procedura de expropiere pentru grădiniţa Don Casimo, aşa cum am promis, urmează să dăm spre aprobare în CL hotărârea, conform calculelor evaluatorilor, iar apoi urmează demolarea şi crearea unei noi grădiniţe moderne”, a mai adăugat Gutău.