Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Prins la volan BEAT şi cu IDENTITATE FALSĂ

Urmările ca-n filme zilele trecute pe străzile Râmnicului. Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Tineretului, atunci când poliţiştii rutieri au somat un şofer să tragă pe dreapta. Cum conducătorul auto a refuzat, oamenii legii au pornit în urmărirea lui, prinzându-l în cele din urmă într-o parcare.
Poliţiştii au aflat atunci că şoferul nu avea niciun document asupra sa, nici actele personale, dar nici cele ale maşinii. Cu toate acestea, el s-a prezentat a fi Dumitru N., de 30 de ani, iar la testul de alcoolemie, a rezultat că avea 0.29 mg/l alcool pur în aerul expirat, întocmindu-se în acest sens procesul-verbal de constatare a contravenţiei.
Numai că, poliţiştii au verificat în baza de date identitatea bărbatului şi au constatat că fotografia din buletin nu corespunde cu fizionomia conducătorului auto. Şoferul a fost condus la sediul poliţiei pentru lămurirea situaţiei, stabilindu-se că, de fapt, el se numeşte Ionuţ N. – 27 de ani, şi s-a dat drept fratele lui. Individul nu deţinea permis de conducere şi de aceea a decis să se dea drept fratele său, care este posesor al unui astfel de act.
Bărbatul s-a ales cu un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.