Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

ACCIDENTE: Doi pietoni au fost răniţi grav la Drăgăşani şi Călimăneşti!

foto arhiva Vocea ValciiSâmbătă, 23 ianuarie 2016, două accidente rutiere au avut loc la Călimăneşti şi Drăgăşani (judeţul Vâlcea), în urma cărora doi pietoni au fost răniţi grav.

Accidentul de la Drăgăşani a avut loc în jurul orei 19.30, pe strada Căpitan Hoarcă, atunci când şoferul Vasile C. – 48 de ani, a fost surprins de trecerea neregulamentară a străzii a unei femei, Stanca O. – 63 de ani. Din păcate, conducătorul autor nu a putut să evite impactul, femeia fiind acroşată cu partea dreaptă faţă.

Victima a fost transportată la Spitalul municipiului Drăgăşani, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul iniţial de TCC acut închis şi otoragie dreapta, fiind ulterior transferată la Spitalul de Urgenţă Craiova, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 20.00, când Ierusalim Z. a condus un autovehicul pe str. Calea lui Traian, din Călimăneşti, iar la o trecere de pietoni nu a acordat prioritate de trecere Mariei C., de 18 ani, care în calitate de pieton se afla în traversarea regulamentara a străzii pe marcajul pietonal, pe care a acroşat-o uşor cu partea faţă a autoturismului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, diagnosticat cu contuzie membru inferior stâng.