Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Minoră dispărută din Râmnicu Vâlcea, găsită în Dâmboviţa

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Moreni, județul Dămbovița au efectuat verificări în cazul unei minore dispărute de la domiciliu la data de 8 decembrie a.c., fata fiind găsită și redată familiei.
La data de 9 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea, pe raza comunei I.L. Caragiale, județul Dâmbovița, a unei minore de 14 ani, dată dispărută de părinți, de la domiciliul din Râmnicu Vâlcea. În fapt, la data de 8 decembrie a.c., un bărbat din Râmnicu Vâlcea, a sesizat că fiica sa de 14 ani a dispărut de acasă, nemaivenind acasă de la şcoală.
Au fost demarate imediat verificările, din investigații reieșind că fata s-ar afla în județul Dâmbovița, iar în urma căutărilor efectuate de polițiștii vâlceni împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Moreni, fata a fost găsită în comuna I.L.Caragiale, la domiciliul unui prieten. Din documentarea realizată, minora nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind încredințată în siguranță tatălui.