Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

L-AŢI VĂZUT! Un bărbat din Mihăeşti a fost dat dispărut!

UPDATE: Peste 100 de persoane, dintre care 60 de poliţişti vâlceni, au fost constituite în echipe de căutări. Echipelor de căutare, formate din poliţişti, jandarmi, voluntari şi vecini, li s-au alăturat poliţişti din cadrul IPJ Sibiu şi câini de urmă din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, specializaţi în găsirea persoanelor dispărute şi a cadavrelor.

Până în prezent bărbatul nu a fost găsit, căutările şi cercetările continuă pentru identificarea bărbatului.

Un bărbat din comuna Mihăeşti, judeţul Vâlcea, este căutat în disperare de familia sa, după ce el a dispărut fără urmă. Gheorghe Grigore, de 62 de ani, a fost văzut ultima dată în data de 02 martie a.c., în timp ce pleca de la domiciliu şi se îndrepta cel mai probabil spre o zonă împădurită din localitate.

De atunci, nimeni nu mai ştie nimic despre el, iar familia Grigore a apelat la poliţiştii de la IPJ Vâlcea pentru a-i da de urmă. Cei care l-au văzut pe bărbatul din fotografia de mai sus şi au informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să sune imediat la 112.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1,65- 1.70 m, greutate 65-70 kg, păr cărunt, drept, tuns, nas lung, ochi căprui, fără semne particulare cunoscute de apropiaţi.