Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT cu trei VICTIME la BUDEŞTI

Un nou accident rutier s-a produs pe şoselele din judeţul Vâlcea, cauza fiind şi de această dată viteza excesivă şi neatenţia la volan. S-a întâmplat în seara zilei de 24 iunie 2015, în jurul orei 19.55, pe DJ 678, pe raza comunei Budeşti – Vâlcea.

Deşi avea pasageri, pe bancheta din spate, doi copii minori, şoferul unui autoturism, Constantin T., de 36 ani, a condus cu viteză, iar la coborârea unei pante, el a pierdut controlul volanului către dreapta şi a intrat cu maşina direct în balustrada de pe marginea străzii.

Impactul a fost puternic, cei doi copii, de 7 şi 3 ani, şi şoferul fiind răniţi. Aşadar, Constantin T. a primit diagnosticul de TCC şi fractură piramidă nazală, iar minorii A.T., de 7 ani, şi C. T., de 3 ani, au suferit un TCF şi contuzii toraco-abdominale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier” – au anunţat poliţiştii rutieri.