Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Smiley vine la maratonul Olteniei, un eveniment marca CEZ!

Cea de-a doua ediţie a evenimentului sportiv energizat de Grupul CEZ în România dă startul la distracţie şi un stil de viaţă sănătos pe 30 şi 31 august în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, dedicând astfel 2 zile de surprize şi competiţii sportive atât pasionaţilor de ciclism, dar şi celor interesaţi de alergare în aer liber care vor să contribuie şi la o cauză nobilă.

Dupa prima ediţie în care peste 250 de persoane au pedalat pentru a asigura echipament sportiv elevilor Şcolii Take Ionescu din Râmnicu Vâlcea, acum a venit momentul să reunim efortul cicliştilor şi al alergătorilor profesionişti sau amatori şi să transformăm şi mai mulţi kilometri în energie pentru bine. Anul acesta, participanţii pot opta pentru participarea în prima zi dedicată ciclismului unde îi aşteaptă două trasee pentru secţiunea întrecere, de 33 şi respectiv 52 km, şi o plimbare prin oraş în secţiunea Family sau în a doua zi care este destinată alergării – cu 2 trasee, de 21 de kilometri, respectiv de 10 kilometri.

Pe data de 30 august, după închiderea probelor din prima zi, şi iubitorii de muzică vor fi răsplătiţi cu un concert live în piaţa Mircea cel Bătrân, responsabil cu voia bună fiind Smiley care a acceptat invitaţia Grupului CEZ în România de a sărbători cel mai important eveniment sportiv din Oltenia.

Înscrierile în competiţie sau pentru plimbarea în oraş sunt deschise tuturor doritorilor pe baza unei taxe de participare care variază în funcţie de data înscrierii. Până pe 28 august 2013, taxa de înscriere este de 50 lei pentru fiecare dintre cursele de ciclism şi 45 de lei pentru fiecare dintre cursele de alergare, iar participanţii care vor să participe în ambele zile beneficiază de o reducere, taxa fiind de 75 lei. Desigur, aşa cum s-a procedat şi la prima ediţie, toate fondurile colectate în urma evenimentului vor fi donate unei cauze sociale.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al cărui parteneri sunt Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Docman, organizat de Hyper Sport şi Padina Fest cu sprijinul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea şi al Federaţiei Române de Ciclism.

Traseul competiţiilor, regulamentul de înscriere, programul celor 2 zile, detalii despre regulamentul concursului şi premii pot fi consultate accesând www.maratonulolteniei.ro şi www.facebook.com/maratonulolteniei.

Banii vor fi donaţi pentru ca două tinere să termine şcoala

La conferinţa de presă de prezentare a evenimentului a participat şi purtătorul de cuvânt al primăriei, Daniel Ionescu, care a dat asigurări că administraţia locală va fi alături de organizatori în toate aspectele administrative pe care le presupune acest eveniment.

„Este remarcabil faptul că avem în faţă o manifestare care creşte de la an la an, mă întreb ce o să fie anul viitor pe lângă ciclism şi alergare, ce probe o să mai apără. Anul trecut a fost, după părerea noastră un succes. Sunt convins că şi anul acesta va fi, de asemenea, o reuşită. Cred că singurele probleme care pot apărea sunt de natură meteorologică, dar să sperăm că vom avea parte de o vreme bună week-endul viitor. Suntem în continuare alături de organizatori şi de asemenea, apreciem iniţiative şi implicarea pe care o mare companie o are atât în domeniul agrementului şi sportului, cât şi în rezolvarea unor probleme sociale. Este de lăudat, este de imitat, de dus mai departe şi de către alţii”– Daniel Ionescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Grupul CEZ în România şi-a propus să promoveze un stil de viaţă sănătos în Oltenia şi în acelaşi timp să sprijine o cauză nobilă în regiune. În cadrul competiţiei Maratonul Olteniei de anul trecut, peste 250 de participanţi au pedalat pentru a sprijini o cauză nobilă, fondurile colectate în urma primei ediţii a Maratonului Olteniei fiind folosite pentru a sponsoriza cu materiale sportive Şcoala Generală Nr. 1 Take Ionescu din Râmnicu Vâlcea.

„Anul acesta, finalitatea acestei competiţii de ciclism şi alergare, marca CEZ ce se va desfăşura pe 30 şi 31 august, o reprezintă strângerea de fonduri pentru susţinerea unei cauze sociale şi anume susţinerea financiară a două tinere de 14 ani din comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi, care vor putea să îşi continue studiile liceale. Fără ajutorul nostru, aceste două eleve conştiincioase, care au fost admise la liceul Economic, respectiv liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin, nu îşi pot continua dezvoltarea şi nu pot visa la o viaţă mai bună, deoarece acest lucru ar însemna o provocare financiară mult prea mare faţă de posibilităţile familiilor celor două fete” – Roxana Mărgineanu, Responsabil PR Regional, CEZ România.