Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: nasultv.ro

Monica Macovei cere amânarea alegerilor

Foto: nasultv.roFaimosul M10,denumire ce te trimite cu gândul la un departament al Inteligent Sevice, unde te aştepţi să-l întâlneşti pe James Bond, loveşte necruţător. Simţind că nu prea are şanse să se facă votat prin mijloace permise, atacă la baionetă cerând nici mai mult, nici mai puţin decât amânarea alegerilor. Iată ce susţine doamna Monica Macovei într-un comunicat remis presei:

“Alegerile locale care au început cu indicii puternice de fraudă trebuie amânate. În Franța, nu trebuie nicio semnătură ca să candidezi la alegerile locale. Pentru Primăria Londrei trebuie 330 de semnături, pentru cea din Berlin trebuie 250 de semnături. Ieșim și noi din țarcul în care ne țin PSD și PNL? Fraudarea semnăturilor și schimbarea barierelor pentru o competiție liberă obligă Guvernul să amâne alegerile. Jocul în care regulile sunt fraudate trebuie oprit. Alegerile locale care au început cu indicii puternice de fraudă trebuie amânate.

O hotărâre de Guvern, atât trebuie. Cine lasă alegerile să meargă mai departe, deși originalitatea semnăturilor și la PSD, și la PNL este încă anchetată penal, devine complice la fraudă.

Ce este mai important? Alegeri la termen și fraudate sau alegeri amânate, dar corecte? Zice ea sperând ca cineva s-o bage în seamă.