Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Fabrica de pe Platforma Chimică, mistuită de flăcări după un scurtcircuit

Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră şi jumătate să stingă incendiul de la fabrica de polistiren de pe Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea, incendiu ce a avut loc în seara zilei de joi, 23 iulie 2015.

Au fost chemate opt autospeciale de la ISU Râmnicu Vâlcea, ISU Govora, da şi de la Oltchim şi CET Govora. Flăcările au cuprins întreaga hală de producţie a firmei SC Verotherm SRL, mistuind absolut tot ce se afla în ea.

Imediat după ce au reuşit să stingă flăcările, pompierii vâlceni au cercetat la faţa locului pentru a vedea care este cauza producerii incendiului, descoperind că acesta s-a produs în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

„Până la stingerea incendiilor, au ars: hala de producţie, construită din panouri tip sandwich, cu geamuri termopan şi structură metalică, pe o suprafaţă de circa 6500 mp; materia primă din aceasta şi s-au degradat utilajele din interior. Au fost salvată, în mare parte, pavilionul administrativ ce se află în continuarea halei de producţie şi produsele finite depozitate în apropierea halei. Din fericire nu s-au înregistrat victime” – se arată în comunicatul oficial al ISU Vâlcea.

Iată şi câteva poze cu hala mistuită de flăcări, imediat după ce pompierii au reuşit să stingă focul.