Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

ATENŢIE! CĂDERI de PIETRE pe VALEA OLTULUI! Traficul este blocat total!

Foto: Vocea ValciiUPDATE 3: Începând cu ora 18.26, traficul rutier s-a reluat pe Valea Oltului, pe un singur fir de mers, alternativ.

UPDATE 2: O maşina a fost surprinsă de căderile masive de bolovani de pe Valea Oltului, autoturismul fiind avariat. Din fericire, nicio persoană din maşina respectivă nu a fost rănită. Traficul rutier este şi la această oră – 16.45 – blocat total.

UPDATE 1: Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române a anunţat că până la deblocarea traficului de pe DN7, Valea Oltului, din judeţul Vâlcea, se va circula deviat din puctul de control Veştem pe DN1 Veştem – Făgăraş – Braşov.

Traficul este blocat total pe DN 7, pe Valea Oltului, între Călimăneşti şi Brezoi, la kilometrul 200, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanţi.

Poliţia Rutieră anunţă că situaţia este destul de gravă, fiind vorba despre o cantitate mare de bolovani, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri de mers. Nu se ştie încă pentru cât timp va fi traficul blocat, însă la această oră drumarii de la Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea intervin pentru a elibera carosabilul.

Vom reveni cu amănunte!