Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Deputatul Constantin Rădulescu, mereu în mijlocul oamenilor

Preşedintele executiv al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a luat la pas judeţul, el dedicându-şi timpul liber întâlnirilor cu oamenii. La sfârşitul săptămânii trecute, tânărul deputat a mers în mai multe localităţi din nordul judeţul, el participând la toate evenimentele comunităţilor locale, stând de vorbă cu oamenii şi fiind atent la toate problemele lor.

În comuna Malaia, Constantin Rădulescu a fost invitat de primarul Sergiu Radu să ia parte la sărbătoarea intitulată sugestiv „Hora satului”, iar tânărul deputat s-a bucurat de simplitatea evenimentului şi de căldura cu care a fost întâmpinat de oameni, lăsând la o parte politica. „Sergiu Bogdan, primarul din Malaia m-a invitat la Hora Satului. O sărbătoare de o frumuseţe rară, datorită spiritului şi atmosferei care a fost acolo! Rude, cumnaţi, veri, fraţi, bunici cu nepoţi se întâlnesc aici, povestesc, se bucură de muzică populară şi de ziua superbă. Politica nu există! Există doar ei şi pădurea, doar ei şi bucuria revederii. Copiii parcă sunt ai tuturor pentru că aleargă pe pajişte şi printre toate mesele! Un copil s-a oprit lângă vecinul nostru de masă, acesta l-a şters la guriţă şi l-a certat drăgăstos pentru că alerga şi e transpirat! Am întrebat dacă e al omului, iar răspunsul a venit firesc: «nu e al meu, da’ nu vezi ce aleargă. Du-te la maica-ta că răceşti» – îi spune un mălăian ce stă cu noi la masă. Am văzut iarăşi oameni superbi, suflete nealterate, am revenit cu plăcere între cei cu care am crescut! Îi iubesc pe aceşti oameni şi în mod plăcut mă simt ca acasă aici! Asta datorită lor! Suflete frumoase din Malaia! Pentru asta vă mulţumesc! Am revăzut vechi prieteni, am cunoscut un domn aviator, m-am bucurat să văd turişti prezenţi aici. Am povestit şi ne-am reamintit parcă de tinereţe… La mulţi ani, Malaia! La mulţi ani, mălăieni!” – a postat Constantin Rădulescu pe pagina sa oficială de Facebook.

Preşedintele executiv al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, nu a lipsit nici de la sărbătoarea comunei Goleşti. „La invitaţia prietenului şi colegului meu Cosmin Mihai şi a autorităţilor locale, am participat astăzi la sărbătoarea comunei Goleşti. Ca unul crescut peste deal, în comuna Nicolae Bălcescu, m-am bucurat astăzi că «vecinii» mei din comuna Goleşti îşi onorează eroii, îşi respectă bătrânii şi le dau mai departe tinerilor zestrea locală. Eram copil şi veneam la Goleşti pentru că aici bunicii mei aveau o livadă de pomi fructiferi. România este frumoasă şi România are viitor, iar celor prezenţi la sărbătoare le-am transmis ataşamentul şi susţinerea mea!” – a mai spus Constantin Rădulescu.