Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Trafic BLOCAT total la Olăneşti din cauza unei alunecări de teren

UPDATE: Conform primarului din Băile Olăneşti, Sorin Vasilache, DJ 656 rămâne închis circulaţiei rutiere. Asta pentru că, în continuare, există pericolul ca versantul să se prăbuşească pe şosea. Tocmai de aceea, s-a întrerupt şi intervenţia drumarilor, tonele de pământ care încă mai stau să cadă de pe versanţi putând înghiţi pur şi simplu utilajele de intervenţie. „Este vorba despre alunecări de teren care au afectat drumul în trei puncte. Acum nu avem cum interveni, pentru că nu îi putem pune în pericol pe muncitori. Când mai încetează ploile şi se stabilizează pământul, vom putea interveni. În acest moment nici măcar la picior nu mai poţi traversa porţiunile de drum afectate. Toată viitura a căzut pe carosabil” – ne-a declarat primarul Vasilache.

O alunecare de teren a făcut prăpăd la Băile Olăneşti, pe DJ 656. Incidentul a avut loc duminică noaptea spre luni, 7-8 decembrie a.c., când pământul a luat-o la vale şi a afectat drumul judeţean în trei zone.

Traficul este blocat total şi în aceste momente, echipe de intervenţie fiind la faţa locului pentru a degaja carosabilul şi a consolida terenul.