Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BRACONIER prins cu FOCURI de ARMĂ la DĂEŞTI!

UPDATE: Acţiunea de prindere a braconierului a fost organizată de poliţiştii Postului de Poliţie Dăeşti, din cadrul Secţiei 1 – Poliţia Rurală Râmnicu Vâlcea, alături de reprezentanţii ANPA – Filiala Oltenia. Bărbatul prins pescuind cu unelte interzise este Adrian Pribeanu – 39 de ani, din localitatea Dăeşti, acesta folosind unelte confecţionate artizanal tip târboc. El bracona pe un canal de lângă barajul Dăeşti şi nu era singur, ci cu un alt bărbat care însă a reuşit să fugă, oamenii legii încercând să-l identifice în aceste momente.
Mai trebuie precizat că, înainte de a fi prins, Adrian Pribeanu a alergat, având poliţiştii pe urmele lui, circa 1 kilometru, până în momentul în care agenţii au tras trei focuri de armă în plan vertical. Acum, Adrian Pribeanu este acuzat de comiterea a trei infracţiuni: braconaj în perioada de prohibiţie, folosirea de unelte agăţătoare şi înţepătoare, precum şi deţinerea şi utilizarea plaselor la pescuitul comercial de persoane neautorizate.

Un tânăr a fost prins în flagrant în timp ce bracona pe râul Olt, în localitatea Dăeşti, judeţul Vâlcea. Poliţiştii de la Dăeşti, din cadrul Secţiei 1 – Poliţia Rurală Râmnicu Vâlcea, au observat marţi, 12 aprilie 2016, în jurul orei 12.00, mai multe persoane care pescuiau ilegal pe râul Olt, cu mai multe plase monofilament.

În momentul în care au ajuns în dreptul lor, braconierii au luat-o la fugă, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească pistolul din dotare, trăgând trei focuri de armă în plan vertical. Astfel, ei au reuşit să-l prindă pe unul dintre braconieri, căruia i-au pus cătuşele. În acest moment, poliţiştii au plecat în căutarea celorlalţi braconieri.

Vom reveni cu amănunte!