Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO COMPROMIŢĂTOR: IPS Varsanufie, acuzat de o femeie că i-a crescut copilul şi nu i-a dat nici un ban

Arhiepiscopia Râmnicului se cutremură din temelii în urma unui scandal de proporţii declanşat de o femeie, care susţine că i-ar fi crescut copilul lui IPS Varsanufie, iar acesta nu a ajutat-o în niciun fel. Femeia l-a filmat pe înaltul prelat cu camera ascunsă, iar discuţia pare a fi între doi îndrăgostiţi certaţi. Varsanufie pare total depăşit de situaţie.

Ziarul DEZVALUIRI a intrat în posesia unui film realizat cu camera ascunsă, ce redă un dialog exploziv între o femeie şi Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie.

Discuţia se poartă pe un ton ridicat, iar femeia îi reproşează tot felul de lucruri arhiepiscopului, care pare intimidat, ca un elev scos la tablă, care nu şi-a învăţat lecţia.

La un moment dat, femeia pomeneşte despre existenţa unui copil pe care l-ar îngriji singură, fără sprijinul financiar al arhiepiscopului nostru.

Dialogul, purtat pe un ton ridicat de către misterioasa femeie, recunoaştem este de-a dreptul savuros. Redăm câteva replici, mai interesante din timpul întrevederii celor doi.

Varsanufie: „Au fost lucruri bune, au fost lucruri rele. La un om la care ai ţinut o vreme, nu poţi să facă ceva rău.

Mihaela: Ce vorbeşti. Păi tu 13 ani mi-ai făcut rău. Îţi spuneam să nu mă mai ameninţi că pleci…

Varsanufie: Mihaela, exagerezi! Eu vreau să înţelegi că îmi pare rău pentru tot ce a fost rău.

Mihaela: Vreau să ştiu şi eu de ce m-ai bătut în Săptămâna Patimilor! Mă macină un lucru: de ce m-ai bătut!

Varsanufie: Nu te-am bătut

Mihaela: Înseamnă că ai probleme psihice!

Varsanufie: Te rog frumos să mă laşi. Eu trăiesc numai cu distolocalm!

Deocamdată, ÎPS Varsanufie nu a avut nicio poziţie vizavi de dezvăluirile apărute în presă, însă este de aşteptat ca acesta să reacţioneze într-un fel. Altfel, se duce pe apa sâmbetii încrederea oamenilor în feţele bisericeşti. A celor care încă mai cred! Această înregistrare arată clar că şi preoţii sunt oameni, cu bune şi rele, însă, se pare că sentimentelor lor sunt mai aprinse decât a credincioşilor de rând! Dacă cei doi au ajuns să se urască atât de mult, probabil că la un moment dat s-au şi iubit foarte mult! ÎPS Varsanufie trebuie să clarifice relaţia cu misterioasa Mihaela, iar dacă există şi un copil la mijloc lucrurile sunt extrem de sensibile!

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/c5W0vM_3oCI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]