Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEAN din Sineşti, VIOLATOR în serie în GERMANIA

Acuzaţii grave ale autorităţilor germane, care susţin că un vâlcean este violator în serie. Bogdan Dărvărescu, născut şi crescut în localitatea Sineşti, judeţul Vâlcea, le-a spus părinţilor că pleacă să muncească în Hamburg, Germania. Nicio clipă rudele sale nu şi-au închipui că tânărul avea să comită infracţiuni atât de grave.
Asta pentru că, Bogdan Dărvărescu este acuzat că ar fi violat trei femei, cu vârste de 22, 28 şi 62 de ani. Deşi poliţiştii nemţi l-au identificat pe camerele video ale gării din Hamburg, vâlceanul s-a sustras urmăririi penale. În cele din urmă, autorităţile germane au reuşit să-l găsească cu ajutorul Facebook-ului, aretându-l preventiv, după ce, spun ei, probele ADN l-au incriminat.
Tatăl său, Mircea Dărvărescu, a declarat, pentru ştirile Observator de la Antena 1, că nu ştia nimic de acuzaţiile care i se aduc fiului său, aflând totul de la televizor: „S-a întâmplat, ce s-a întâmplat! Ce pot să zic acum? Am văzut la ştiri şi am fumat, într-o jumătate de oră trei ţigări. Probabil că anturajul…”.
Aşa cum spuneam, autorităţile din Germania susţin că tânărul este arestat preventiv, însă nu mai departe de luni, 22 decembrie 2014, Bogdan Dărvărescu a lăsat un mesaj pe pagina sa de Facebook, anunţând că vine acasă. „Voi ajunge acasă curând…nu credeţi în ceea ce nu ştiţi sigur” – a spus tânărul.
Sursă foto: Facebook