Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva

INCREDIBIL ce a făcut adolescentul care a furat autobuzul și mașina din Râmnicu Vâlcea! EXPERTIZA l-a dat de gol

foto arhiva Adolescentul în vârstă de 17 ani, care a furat autobuzul dintr-o autogară din Râmnicu Vâlcea şi o altă maşină din parcare, este arestat preventiv pentru 30 de zile, a fost supus expertizei psihiatrice. Medicii au rămas uimiţi când au aflat de la adolescent că a furat un taxi dintr-o spălătorie şi timp de câteva ore a efectuat servicii de taximetrie în municipiul Râmnicu Vâlcea. Paradoxal, deşi furase taxiul şi se plimba prin oraş fără a avea permis de conducere, la un moment dat, tânărul rămâne fără posibilitatea de a elibera bon fiscal clienţilor. Acesta anunţă prin staţie că are nevoie de o nouă rolă pentru casa de marcat.
Proprietarul taxi-ul şi-a recuperat maşina făcând o comandă la taxi. Tânărul s-a prezentat pentru a onora comanda şi astfel a fost prins pentru a doua oară.
Amintim că un tânăr de 17 ani este cercetat pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis, după ce a furat un autobuz din Autogara 1 Mai, iar ulterior a sustras și un autoturism din centrul Râmnicului, plecând la plimbare pe străzile municipiului. Acesta este, în prezent, arestat preventiv pentru 30 de zile.
În luna decembrie 2018, un adolescent în vârstă de 17 ani din localitatea vâlceană Dăești a furat un autobuz dintr-o autogară din Râmnicu Vâlcea, apoi a provocat un accident.Tânărul a fost prins la scurt timp de polițiști, după ce a intrat cu autobuzul într-un șanț.
”În noaptea de 18 decembrie a.c., în timpul executării serviciului de patrulare, polițiștii au depistat în Râmnicu Vâlcea, un minor de 17 ani, din comuna Dăești, la volanul unui autobuz. În urma verificărilor, a reieșit că băiatul ar fi sustras autobuzul din autogară, conducându-l pe străzile municipiului, iar la un moment dat ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în rigola de pe marginea drumului. Băiatul nu deține permis de conducere, fiind deschis un dosar penal pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat IPJ Vâlcea.
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furt și conducere pe drumurile publice fără permis.