Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FLAGRANT la TRAFICANŢII de DROGURI!

La sfârşitul acestei săptămâni, doi tineri au fost prinşi în flagrant având asupra lor 1 kilogram de cannabis pe care intenţionau să îl vândă. Acţiunea a fost organizată de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa – Năsăud, iar traficanţii de droguri sunt Vasile Rareş Răzoare şi Lucian Mircea Oacheş.

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că drogurile erau procurate din Spania, traficanţii comercializându-le ulterior pe raza municipiului Bistriţa. Percheziţii au fost făcute la locuinţele celor doi prinşi în flagrant, dar şi la locuinţa unui alt inculpat din dosar, Mihai Zoltan Boroş, acolo unde au găsit 51,56 grame de cannabis, cantitate deţinută pentru consum propriu.

„Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la domiciliul inculpatului RĂZOARE VASILE RAREŞ a fost ridicată cantitatea de aproximativ 1 kilogram de cannabis, iar de la domiciliul inculpatului BOROŞ ZOLTAN MIHAI a fost ridicată cantitatea de 51, 56 grame de cannabis ( deţinută pentru consum propriu ).

La data de 06.12.2015 procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud au dispus reţinerea inculpaţilor RĂZOARE VASILE RAREŞ, OACHEŞ MIRCEA LUCIAN şi BOROŞ ZOLTAN MIHAI pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale” – se arată în comunicatul DIICOT.