Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

AJOFM Vâlcea caută consilier superior

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a scos la concurs un post de consilier, clasa I, grad profesional superior – punct de lucru Călimăneşti. Postul poate fi ocupat pe perioadă determinată.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani; cunoştinţe de operare PC: Word, Excel, Internet – nivel mediu; iniţiativă şi creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, seriozitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 25 ianuarie 2016, ora 10:00: proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, str. Dacia nr. 8, bloc Transcozia, sc. B, etaj 2 sau la telefon 0250/735.608.