Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un vâlcean de 87 de ani i-a dat emoţii fiicei, după ce a dispărut chiar de ziua lui

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Postului de poliție Vlădești, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea și lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au întreprins căutări în cazul dispariției unui bărbat din comuna Vlădești, reușind în scurt timp depistarea acestuia.

La data de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Vlădeşti au fost sesizați de o femeie din comună, cu privire la faptul că tatăl său, în vârstă de 87 de ani, a plecat în data de 19 august a.c., ora 06:00, de la domiciliul său cu intenţia de a ajunge la un teren la circa 10 km de casă, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea și nu a mai revenit la domiciliu.

În baza celor sesizate, au fost constituite mai multe echipe de căutare formate din polițișți însoțiți și de câinele de urmă, jandarmi, lucrători I.S.U., angajaţi ai primăriei şi mai mulţi voluntari, bărbatul fiind identificat pe raza comunei Vlădeşti, pe un teren cu vegetaţie forestieră, la o distanţă de aproximativ 5 km de domiciliul său.

Bărbatul a fost preluat de către o ambulanţă şi transportat la spital în vederea efectuării de investigaţii medicale. Din verificări a reieșit că acesta a împlinit 87 de ani chiar în ziua de 20 august.