Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Reţeta zilei

Weekend-ul este un prilej bun să ne relaxăm şi de cele mai multe ori vrem să ne răsfăţăm cu ceva gustos, poate tocmai pentru că în timpul săptămânii nu avem aşa de mult timp să gătim pentru cei dragi. Vă propunem un meniu uşor şi gustos, demn de o zi de sâmbătă.

Cartofi copţi umpluţi

De ce aveţi nevoie? 4 cartofi mari, 200 gr salam uscat semiafumat, ciuperci (cam 5-6), brânză de vaci, 4 ouă, sare, piper alb, pătrunjel.
Cum se prepară? Se spală bine cartofii şi apoi se bagă la copt în cuptor. După ce s-au copt, se scot din cuptor, se taie un mic capac şi se scobesc cu o lingură. Apoi se umplut cu salam tăiat mărunt, ciuperci coapte tăiate marunt, sare, piper, puţină brânză şi deasupra se pun un ou spart. Se bagă din nou în cuptor şi se lasă până s-a copt oul. Se decorează cu pătrunjel. Se servesc calzi, alături de o salată (salata de varză e extraordinară).
Poftă bună!