Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MARINICĂ POTOP: Singurele care ne încurcă sunt organele statului prin deciziile luate! Șomajul tehnic este inutilizabil

În plină criză a epidemiei de coronavirus, deciziile guvernamentale luate în această perioadă mai mult îi induc în eroare pe producătorii de materiale de construcții, după cum susține Marinică Potop, acţionar şi director general al producătorului de lacuri şi vopsele Sarcom Vâlcea pentru Ziarul Financiar, https://www.zfcorporate.ro.
„Singurii care ne încurcă sunt organele statului prin deciziile pe care le iau. În loc să nu permită plimbatul prin ţară de către persoanele sosite din afara ţării, statul ne îngrădeşte nouă activitatea. În orice act aprobat până în prezent – Legea 19, Şomajul tehnic – strecoară în normă articole care duc la neîncadrarea în lege şi, de fapt, le fac inutilizabile” , spune Marinică Potop pentru https://www.zfcorporate.ro.
Sarcom are o singură fabrică, în localitatea Mihăeşti din judeţul Vâlcea, alături de patru puncte de lucru, în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Constanţa, unde desfăşoară activitate de distribuţie şi depozitare, şi un magazin lângă fabrica din Mihăeşti.
Compania şi-a majorat vânzările în 2019 cu 20% comparativ cu anul anterior. Astfel, rezultatul s-a apropiat de 50 de milioane de lei, potrivit calculelor ZF.