Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ALEGERILE LOCALE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII

File din jurnalul babei Aglaia

Draga jurnalule
Azi a venit de la partid domnul Prepeleac si m-a pupat zgomotos pe amandoi obrajii. Mi-a zis ca el va candida la Primarie si ca se bazeaza pe votul meu. Mi-a daruit un litru de ulei si o galeata de plastic.

Draga jurnalule
Azi domnul Prepeleac mi-a batut cu picioarel in poarta pana a darmat-o. Zbiera sa-i dau inapoi uleiul si galeata ca doamna Gorghiu a contestat in contencios alegerile si ca e posibil ca alegerile sa nu se mai tina. I-am dat uleiul si a plecat injurand.

Draga jurnalule
Azi m-a vizitat domnul Prepeleac. Avea in mana o floare culeasa din drum si era tot numai lapte si miere. Zicea ca totusi alegerile se tin si ca se bazeaza pe mine. A plecat lasandu-mi litrul de ulei si galeata.

Draga jurnalule
Azi m-am trezit in urletele domnului Prepeleac. Daramase poarta si usa cu lovituri de picior si ma intreba unde am ascuns galeata si uleiul, ca alegerile nu se mai tin si ca el pleaca din tara daca nu e si el lasat sa fure. Pana sa ma trezesc bine si-a luat cadourile si a plecat blestemand-o pe Alina Gorghiu.

Draga jurnalule
Azi domnul Prepeleac si-a cerut scuze pentru iesirea nervoasa de ieri. Mi-a dat inapoi uleiul si galeata si mi-a marturisit cat de mult conteaza pe mine.

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare