Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Tânăr de 19 ani, prins în flagrant cu o bicicletă furată

Duminică, 13 decembrie 2015, a fost zi cu ghinion pentru un hoţ din Râmnicu Vâlcea, care a fost prins în flagrant chiar în timp ce fura o bicicletă. Conform oamenilor legii ai Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, în jurul orei 09.25, David M. – 19 ani, a sustras o bicicletă de pe casa scării a unui bloc situat pe strada Decebal, din cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Din nefericire pentru el, tânărul hoţ nu a ajuns prea departe cu prada sa, pentru că a fost depistat pe strada de poliţiştii municipali, care l-au luat la întrebări. Atunci oamenii legii şi-au dat seama că, de fapt, bicicleta era furată.

„Poliţiştii au depistat în zona nord a localităţii o persoană de sex masculin care avea asupra sa o bicicletă, fără a avea documente de provenienţă a acesteia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana depistată este M. David, de 19 ani, din mun. Rm. Vâlcea, acesta recunoscând că a sustras bicicleta de pe casa scării unui bloc situat str. Decebal, unde fusese lăsată neasigurată.

Bicicleta sustrasă a fost înapoiată proprietarei.

În cauză urmează a se efectua cercetări faţă de M. David pentru săvârşirea infracţiunii de furt” – susţin poliţiştii municipali.