Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Teribilismul l-a ucis pe tânărul de 23 de ani de la Vlădești

Mihai Bănicioiu, 23 de ani, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă la Vlădeşti, pe DN 64, într-un groaznic accident de circulaţie. Aşa cum menţionam într-un articol precedent, incidentul s-a produs în jurul orei 09.00, la kilometrul 121, în dreptul barajului din localitatea Vlădeşti.
baiat accident - mihai banicioiu 2
Cercetările ulterioare au scos în evidenţă că Mihai Bănicioiu, care conducea un BMW, a avut viteză mare la momentul accidentului, el pierzând controlul volanului, intrând pe contrasens şi lovindu-se frontal de o autoutilitară ce venea din sens opus. Impactul a fost atât de puternic încât Mihai a murit pe loc, iar conducătorul autoutilitarei a fost grav rănit, el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.
baiat accident - mihai banicioiu 3
Mihai Bănicioiu locuia în Păuşeşti – Măglaşi, el fiind singur la părinţi. Tânărul lucra ca mecanic auto la o firmă din comuna sa, iar primarul Alexandru Dediu ne-a declarat că era un băiat liniştit, ce făcea parte dintr-o familie apreciată, avea foarte mulţi amici şi îşi iubea prietena enorm pe mult, făcându-i des declaraţii pe pagina sa de Facebook. Din păcate, el şi-a găsit sfârşitul în această dimineaţă. Dumnezeu să îl odihnească!

baiat accident - mihai banicioiu  baiat accident - mihai banicioiu 1