Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DRAMĂ: Tânără înjunghiată în Râmnic de fostul soţ. Bărbatul se află încă în libertate

Chiar în ziua de 8 Martie, o tânără a fost înjunghiată în plină stradă în cartierul Nord, din Rm. Vâlcea, pe strada Decebal. Totul s-a întâmplat în amiaza-mare, când Ana – Maria Răducu, de 28 de ani, se întorcea de la cumpărături. În faţa blocului unde se mutase de curând, de când căsnicia ei eşuase, o aştepta fostul său soţ, Mihai Dumitru Răducu – 38 de ani. Bărbatul, înarmat cu un cuţit, a înjunghiat-o pe tânără pe la spate. „Am auzit strigătul unei fetiţe care a fost martoră la toată scena şi am ieşit afară să văd despre ce este vorba. Era o femeie întinsă pe jos, iar un bărbat deasupra ei. Prima dată am crezut că îi dă pumni în spate, dar când bărbatul a fugit, am văzut că sub femeie era o baltă de sânge, ea fiind înjunghiată cred că de 5-6 ori în spate” – ne-a declarat un martor.

La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă, dar şi poliţia. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, însă medicii au decis să o trimită la spitalul din Craiova, deoarece era suspectă de pneumotorax.

În ceea ce-l priveşte pe agresor, Mihai Dumitru Răducu este în continuare în stare de libertate. Poliţiştii susţin că deocamdată nu pot încadra fapta sa, până nu primesc foaia de observaţie a medicilor din Craiova. Bărbatul poate fi pus sub acuzare pentru vătămare corporală gravă sau tentativă de omor.

Tânăra şi-a postat drama pe Facebook

Deşi se află în spital, Ana Maria – Răducu a găsit puterea de a posta pe Facebook drama prin care trece. Femeia, mamă a doi copii mici, spune că plânge într-una de când a fost înjunghiată de fostul soţ şi are dureri groaznice. „De 8 martie în loc să primesc flori ca toate mămicile, am primit 5 înjunghieri printre care una gravă în plămânul stâng, ce rău am făcut eu să merit asta? Nu pot să mă opresc din plâns de dureri şi suferinţă. DE CE DOAMNE, oare de ce?” – spune femeia pe Facebook.

Mai mult, ea a postat o poza cu fostul ei soţ, susţinând că timp de patru ani bărbatul a agresat-o pe ea şi pe copiii ei: „El m-a amăgit patru ani şi mi-a bătut copiii”.