Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Reţeta zilei de marţi

Astăzi vă oferim o reţetă pe cât de simplă pe atât de aspectuoasă dar mai ales gustoasă!

Ficăţei în bacon

Avem nevoie de: ficăţei de pui proaspeţi (câţi doriţi să mâncaţi) şi tot atâtea felii de bacon puţin afumat şi câteva scobitori.

Cum se prepară: se rumenesc ficăţeii şi pe o parte şi pe alta, de preferinţă fără ulei (puteţi folosi o tigaie de teflon). Se lasă cam 3-4 minute pe fiecare parte. Apoi, dacă baconul nu este deja tăiat felii subţiri, se va tăia şi se înfăşoară fiecare ficăţel în bacon. Se fixează cu scobitori şi se dă la cuptor 30 de minute, la foc mic, să se întrepătrundă bine gusturile. După ce sunt gata ficăţeii, se pot servi calzi pe un platou frumos aranjaţi cu diverse garnituri.