Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

OMV Petrom va susține financiar echipa de handbal Oltchim

De curând, au apărut informații potrivit cărora OMV Petrom a decis preluarea echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea pentru sezonul competițional. Mai mult, se zvonea că acest contract va fi semnat, cât de curând, în prezența autorităților locale și guvernamentale.

Totu și, vicepreședintele Clubului Sportiv Oltchim, Andrei Luca, susține, contactat de redactorii publicației noastre, că nu se poate pune problema unei preluări a echipei de handbal, ci, eventual de o susținere financiară a acesteia. „Cât privește preluarea de către OMV Petrom a echipei de handbal pot spune că este o informație pe care nu pot nici să o confirm și nici să o infirm. Dar, în acest moment, nu se poate pune problema, cum spuneam, a unei preluări. Este vorba de o susținere financiară, cel mult”, a precizat Andrei Luca.

Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu, a declarat, că situația echipei de handbal feminin este extrem de dificilă, afirmând că în cazul în care nu va exista bugetul necesar, formația vâlceană nu va începe Liga Campionilor.

O.C.