Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook/ HCM Ramnicu Valcea

HANDBAL: Victorie a fetelor de la HCM Râmnicu Vâlcea

Foto: facebook/ HCM Ramnicu ValceaDupă ce au pierdut în tur cu scorul de 23-26 în partida disputată la Zalău, HC Zalău suferă încă o înfrângere, de această dată acasă la HCM Râmnicu Vâlcea, la o diferență de doar 2 goluri

După victoria Zalăului cu “U” Alexandrion Cluj şi a formaţiei vâlcene cu Dunărea Brăila, ambele echipe se aflau într-o pasă bună şi au promis un meci frumos. Având în vedere că în turul de campionat elevele lui Tadici au pierdut pe teren propriu în faţa celor de la HCM Rm. Vâlcea, la o diferenţă de trei goluri, presiunea a fost mare și de această dată, zălăuancele au clacat.

Zălăuancele au pierdut în fața elevelor antrenate de Ștefan Constantin. Gazdele au spart gheața, înscriind primul gol al meciului, iar mai apoi, au condus pe toată durata primei reprize. La finalul primei părți, vâlcencele au condus la o diferență de 3 puncte: 13 – 10.

În minutul 40, formația din Zăvoi avea tot trei puncte avans: 18 – 15. După ce vâlcencele au ratat o aruncare de penalitate, Zalău a reușit să reducă din diferența la 2 goluri: 18 – 16. Elevele lui Constantin nu s-au demoralizat, însă, iar în minutul 45 tabela arăta 21 – 16. După trei minute în care nicio echipă nu a demonstrat nimic, în min 48 înscriu ambele echipe.

Cu 7 minute înainte de finalul partidei diferența era tot de 5 goluri în favoarea gazdelor. Când tabela arăta încă 5 minute din joc, zălăuancele s-au năpustit asupra adversarelor înscriind 3 goluri, reducând astfel din diferență. În ultimele 2 minute, când sorul era 24-22, soarta jocului s-ar fi putut schimba, însă HC Zalău a ratat o aruncare de la 7m. În ultimul minut, Vâlcea a înscris un gol, iar zălăuancele au încheiat partida cu ultimul gol al meciului. A fost prea târziu însă, deoarece tabela indica 25 -23.

Meciul a fost cât se poate de interesant, mai ales că ambele echipe au avut un moral bun după rezultatele foarte bune din etapa trecută. Dar se pare că elevele lui Constantin au fost mai motivate și au făcut un rezultat bun, reușind să depăşească Zalăul în clasamentul Ligii Naționale.