Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

WEEK – END liberal cu primari PSD la Nipisurile de Aur din Bulgaria

Ca în fiecare an, deputatul liberal Cristian Buican îşi invită colegii să socializeze pe malul Mării Negre din Bulgaria. De această dată, mini-vacanţa va avea loc în staţiunea Constantin şi Elena, în perioada 11-13 septembrie. Cristian Buican nu uită să precizeze la finalul invitaţiei că transportul, masa şi cazarea sunt plătite „în totalitate” de el şi de celălalt co-preşedinte al PNL Vâlcea.

La ultima şedinţă a Comitetului Judeţean Executiv al PNL Vâlcea, deputatul Buican şi-a anunţat colegii că în Bulgaria alături de ei vor veni şi câţiva edili social-democraţi, prieteni ai liderului PNL.

Pe surse am reuşit să aflăm care sunt primarii pesedişti care au acceptat invitaţia de la Cristian Buican. Şi cum sursele noastre nu ne-au dezamăgit, iată ce am aflat: primarii din localităţile Pesceana, Amărăşti, Roeşti, Drăgoeşti şi Şuşani vor petrece alături de liberali la Nisipurile de Aur.

Reacţia preşedintelui PSD, Constantin Rădulescu, vizavi de această mituire a primarilor PSD este una fermă şi care arată că are încredere în loialitatea unor oameni, care au demonstrat nu o dată că sunt ataşaţi de PSD şi valorile lui politice: „Nu cred că o excursie gălbejită şi o friptură cu cartofi bulgăreşti ar putea fi atât de tentante pentru un pesedist adevărat. Dar om trăi şi om vedea… Auzisem ceva, însă primarul din Drăgoeşti m-a sunat personal să-mi spună că, deşi a fost invitat, nu se duce. Primarul din Şuşani a spus chiar în cadrul conferinţei PSD că dumnealui, pe româneşte, unde scuipă, nu mai linge. Însă, fiind o informaţie pe surse, consider că e mai bine să aşteptăm informaţii oficiale”, ne-a declarat preşedintele PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu.