Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VRABIA mălai visează! Brăgău îi vrea pe Rădulescu și Cotescu la PRU

Anunţul-invitaţie de pe reţelele de socializare a liderului PRU Vâlcea, Florin Brăgău, către toţi politicienii care nu au încăput pe listele partidelor importante, cum ar fi PSD şi PNL, a rămas până acum fără vreun răspuns ferm de la politicienii menţionaţi de Brăgău. Poate s-or fi săturat oamenii de „pupincurismul şi jigodismul liderului suprem…atât la PNL cât și cel de la PSD”, dar mai au încă simţul realităţii pentru a înţelege că PRU nu are nicio şansă să intre în Parlament, mai ales cu actualii lideri controversaţi, atât de la centru cât şi din plan local.

„Am observat în ultima vreme cum într-adevăr oamenii de valoare sunt excluși sau trecuți pe linie moartă în favoarea jigodismului și pupincurismului liderului suprem. Cred cu tărie că atât domnul Deputat Romeo Rădulescu, cât și domnul Senator Adrenel Cotescu pot câștiga atât fotoliul de deputat cât și cel de senator în Vâlcea. PRU VÂLCEA așteaptă în continuare oameni de calitate, oameni care au demonstrat ceva în viața politică și administrativă precum sunt: Iuliana Moise, Dorel Jurcan, Sorin Petrescu, Dumitru Cornoiu, Laurențiu Coca și alții.

Suntem pregătiți pentru această campanie electorală să ne batem de la egal la egal cu orice partid politic chiar dacă pornim cu un mic handicap local…. Sunt convins 100% că toți colegii mei din organizațiile locale se vor „bate” pentru a scoate al 2 Lea rezultat la aceste alegeri parlamentare. Obiectivul nostru este să scoatem 2 deputați și un senator. Vrem să demonstrăm că este momentul ca la guvernarea României să intre și un partid politic de doctrină naționalistă modernă și moderată. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”, a postat liderul PRU Vâlcea, Florin Brăgău, pe reţelelele de socializare.

Din păcate, niciunul dintre cei menţionaţi de Brăgău nu au răspuns, până acum, amabilei invitaţii a acestuia, căutând probabil soluţii politice mult mai aproape de realitate, decât iluzoria intrare în Parlament a unui partid, de sorginte naţionalistă, care la alegerile locale nu a reuşit să treacă pragul electoral de 5%, aflându-se undeva în marja de eroare.