Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VOT în BPJ al PNL VÂLCEA: Păsat s-a retras!

UPDATE: REZULTATE VOT! Bulacu la Senat, Buican la Camera Deputaţilor
În urma numărării voturilor celor 85 de membri ai BPJ prezenţi în sala de la Consiliul Judeţean Vâlcea, rezultatul este următorul: La Senat, Adrănel Cotescu a luat 31 voturi, iar Romulus Bulacu 55 de voturi pentru prima poziţie. Tot la Senat pentru locul II, Victor Popescu a obţinut 62 de voturi, iar Alexandru Dediu a obţinut 19 voturi.
La Camera Deputaţilor, pentru prima poziţie Cristian Buican a obţinut 82 de voturi. Pentru cea mai disputată poziţie, locul II la Camera Deputaţilor, Victor Stănculescu a obţinut 48 de voturi, Iuliana Moise 34, iar Traian Dobrinescu 3 voturi.

******

La Consiliul Judeţean Vâlcea a început şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PNL Vâlcea, urmând ca cei 90 de membri să voteze ordinea pe listă a candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare.

În cursă au mai rămas pentru Senat Adrănel Cotescu şi Romulus Bulacu. La Camera Deputaţilor pentru prima poziţie este Cristian Buican, iar pentru cea de-a doua, cea mai disputată, au rămas în cursă Iuliana Moise şi Victor Stănculescu.

Amintim că miercuri, 14 septembrie, la votul primarilor şi preşedinţilor de organizaţii, Iuliana Moise a câştigat cu 42 la 33 de voturi.