Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TOMOGRAF NOU LA SPITALUL JUDEȚEAN VÂLCEA

Deputatul PSD, Constantin Rădulescu, a fost unul dintre cei care s-a preocupat îndeaproape de problemele de la Spitalul Judeţean Vâlcea. Una dintre cele mai presante a fost cumpărarea unui tomograf, problemă de care Constantin Rădulescu s-a ocupat, având mai multe discuţii cu ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

„După mai multe informări, discuţii la nivelul autorităţilor judeţului, în data de 03.02.2015 pe procedură parlamentară, prin care motivam necesitatea unui tomograf nou la Spitalul Județean Vâlcea, Ministerul Sănătăţii a aprobat 650 mii ron pentru tomograf la Spitalul Judeţean Vâlcea. Fac apel la Consiliul Judeţean Vâlcea să demareze procedurile legale şi să asigure toate condiţiile necesare pentru ca tomograful să fie cât mai repede instalat în spital.Este încă o veste bună pentru vâlceni, venită din partea Guvernului Victor Ponta şi ministrului Nicolae Bănicioiu”, susţine deputatul Constantin Rădulescu.

De asemenea, Constantin Rădulescu a mai adăugat că Ministerul Sănătăţii a aprobat alocarea a 270 mii ron pentru modernizarea spălătoriei de la Spitalul din Horezu. „Judeţul Vâlcea se află în atenţia premierului Victor Ponta şi a ministrului Sănătăţii deoarece, în afară de achiziţionarea tomografului, spitalul din Horezu va beneficia de fonduri pentru modernizarea spălătoriei. Necesităţile spitalelor din Vâlcea sunt mari şi voi face demersuri şi pentru masa de operaţie de la secţia de obstetrică ginecologie”, a mai precizat preşedintele interimar al PSD, Constantin Rădulescu.