Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sorin Vasilache, un învingător prin definiţie!

EFICIENŢĂ. Bătălia pentru Primăria Olăneşti se prefigurează a nu fi deloc uşoară pentru candidatul USL, fostul viceprimar Sorin Vasilache, deoarece contracandidaţii săi au început, deja, în lipsa unor idei şi proiecte viabile, atacuri suburbane. Sorin Vasilache susţine că nu are de gând să-şi atace adversarii şi nici să intre în jocurile de culise plănuite de aceştia, fiind convins că singura politică care contează este cea a cetăţeanului.

Sorin Vasilache este un tânăr sincer şi plin de dinamism care declară, ori de câte ori are ocazia, că munca în administraţia publică locală din Olăneşti a însemnat pentru el o permanentă profesionalizare şi un bun prilej de a fi alături de oameni. De altfel, a şi dovedit acest lucru în cei patru ani cât a fost viceprimar al oraşului, încercând să se achite, cât mai onorabil posibil, de atribuţiunile care i-au fost trasate de primar. Atent la problemele comunităţii, el a fost, în permanenţă, aproape de oameni, demonstrând că se află în slujba cetăţeanului.

 

Aproape de oameni

Motivul pentru care Sorin Vasilache a decis să se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar al staţiunii Olăneşti, este acela că poate da o altă faţă acestei urbe şi că proverbul „Omul potrivit la locul potrivit” i se potriveşte perfect lui Sorin Vasilache. Candidatul Alianţei PSD-PNL la primărie, Sorin Vasilache şi-a propus o serie de proiecte importante pentru revigorarea oraşului Olăneşti, punând în aplicare un plan de dezvoltare globală a oraşului în domeniile cele mai importante.

Sorin Vasilache este un politician cinstit, care a pus, mereu, mai presus interesul general celui de ordin personal, lucru care transpare din toate acţiunile întreprinse până acum. Datorită firii sale deschise şi a capacităţii de a colabora cu oricine este interesat de soarta acestei urbe, Sorin Vasilache se bucură de sprijinul şi aprecierea unor personalităţi politice importante din judeţ, precum Ion Cîlea, preşedinte CJ Vâlcea, deputatul Aurel Vlădoiu, preşedintele PNL, Cristian Buican, care sunt dispuşi să-l ajute, folosindu-se de experienţa pe care au dobândit-o până acum. Preocupat de soarta oraşului, Vasilache cunoaşte în detaliu nevoile comunităţii, preocupându-se să facă tot posibilul să nu-şi dezamăgească concetăţenii.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU