Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu, copil rătăcit al PNL VÂLCEA, dorit să se întoarcă la munca de jos

Consilierul județean PNL și candidat pe poziția a doua pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016, Victor Stănculescu, este de părere că social-democrații din Vâlcea și-au bătut joc de deputatul Romeo Rădulescu și că acesta este dorit în PNL. Deși nu a exprimat o poziție oficială a PNL Vâlcea, Stănculescu a precizat că Romeo Rădulescu mai are prieteni în PNL, care l-ar dori înapoi la partid.

„Sunt în PNL Vâlcea prieteni ai lui Romeo Rădulescu, amici, colegi de-a lungul timpului, care au avut discuţii cu el. Eu îl consider pe Romeo Rădulescu un politician activ, un copil rătăcit în momentul de faţă şi cred că în momentul acesta de rătăcire, în opinia mea, ar trebui să lase toate orgoliile la o parte, să-şi dea seama că nici domnul Dragnea, nici domnul Constantin Rădulescu nu şi-au ţinut promisiunea, cu toate că pe unul l-a făcut preşedinte de Consiliu Judeţean, iar lui Dragnea i-a dat un procent mai bun la nivel naţional şi să-şi vadă interesele dumnealui şi ale locuitorilor municipiului Râmnicu Vâlcea şi ai judeţului Vâlcea”, a declarat Victor Stănculescu, în cadrul unei conferințe de presă a PNL Vâlcea.

Cu toate că propunerea de revenire la liberali a fost făcută public, Victor Stănculescu a precizat că Rădulescu nu mai poate fi candidat din partea PNL la alegerile parlamentare și că dacă acesta ar alege să se întoarcă, ar trebui să muncească iar în interiorul partidului.

”Cred că Romeo Rădulescu ar putea veni în sânul organizaţiei PNL, nu pentru a fi candidat, ci pentru a munci alături de noi, iar pe viitor, în februarie 2017, când vor fi alegeri pentru Organizaţia Municipală şi Organizaţia Judeţeană, s-ar putea înscrie în această cursă, chiar să şi câştige preşedinţia Organizaţiei Municipale. Este o părere personală, repet. Când vorbesc de interesul personal al lui Romeo Rădulescu, mă refer la situaţia dumnealui politică. Când am spus interesul cetăţeanului, m-am referit la faptul că Romeo Rădulescu, prin candidatura la PSD, nu a făcut decât rău judeţului Vâlcea şi municipiului Râmnicu Vâlcea, prin aducerea lui Constantin Rădulescu la preşedinţia Consiliului Judeţean şi a PSD-ului la conducerea judeţului”, a mai spus Victor Stănculescu.