Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

OVIDIU POPA: PSD nu va vota guvernul Orban !

Deputatul PSD Ovidiu Popa susține că la nivelul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților s-a luat decizia de a nu susține în Parlament guvernul liberal al lui Ludovic Orban. În opinia sa, deputatul Ovidiu Popa consideră că liberalii trebuie să-și formeze majoritatea pentru a-și vota guvernul, tot așa cum au reușit să formeze o majoritate care să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă.
”Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis. În lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt declarațiile și amenințările liberalilor cu tăieri de pensii și salarii, cu concedieri și restructurări, cu sistarea măsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu majorări de impozite și taxe.
Noi nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă și să elimine toate creșterile implementate în ultimii ani. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor. Nu vom gira aruncarea României în nesiguranță și în sărăcie din cauza unor oportuniști care nu văd mai departe de preluarea puterii!
Așteptăm partidele care au votat demiterea Guvernului să vină și să își asume #responsabilitatea guvernării. Să vină cu programul, cu viziunea, cu bugetul. Orice întârziere și orice pierdere de timp este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru care vor fi taxați la vot, împreună cu președintele în funcție – acest părinte spiritual al guvernului fără miniștri și fără program”, arată reprezentanții PSD din Camera Deputaților.