Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nașul președintelui PSD VÂLCEA, Constantin Rădulescu, a trecut la partidul lui Ponta, PRO ROMÂNIA

Partidul Pro România, condus de fostul premier Victor Ponta, a început să câștige cât mai mulți adepți în județul Vâlcea. Cotat în mai toate sondajele de opinie cu 5%, partidul lui Ponta are șanse mari să treacă pragul electoral și să obțină la alegerile europarlamentare 2 mandate de europarlamentari.
La Vâlcea, oamenii rămași fideli lui Ponta au început să construiască un nou proiect politic care să convingă electoratul. Unul dintre cei care a ales să treacă la Pro România este chiar Mihai Persu, nașul de cununie al președintelui PSD, Constantin Rădulescu.
Alături de fostul ministru al Comunicațiilor în guvernul Ponta II, Răzvan Cotorolea, președinte interimar Pro România Vâlcea, Radu Marinoiu, fost director CET Govora, Adi Sandu, președintele organizației municipale, Mihai Persu, primvicepreședintele organizației a prezentat joi, 14 martie 2019, în cadrul unei conferințe de presă, echipa de la Vâlcea a fostului premier Ponta. Deocamdată, cei de la Pro România sunt în plină desfășurare a unei campanii de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare.