Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

KLAUS IOHANNIS despre vizita lui Ponta la Sofia: Nu a avut mandat! S-a plimbat!

Preşedintele României Klaus Iohannis a reacţionat dur de la Arad, după ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei la vizita premierului Victor Ponta la Sofia, unde s-a întâlnit cu şefii de guvern din Bulgaria şi Serbia. Klaus Iohannis consideră că Victor Ponta doar s-a plimbat până la Sofia, unde s-a întâlnit cu alţi premieri şi că aceasta poate fi privită ca o ”chestiune care este interesantă ca preocupare de weekend”, a citat mediafax.ro.

”Domnul prim-ministru nu s-a consultat cu mine, s-a plimbat până la Sofia, s-a întâlnit cu alţi prim-miniştri, chestiune care este interesantă ca preocupare de weekend. Domnul Ponta nu a avut niciun mandat să angajeze România în vreun fel. Aceste declaraţii pe care le-a făcut sunt total neangajante pentru mine”, a declarat Klaus Iohannis.

Bulgaria, România şi Serbia sunt pregătite să-şi închidă frontierele migranţilor, în cazul în care Germania şi Austria vor face acest lucru, au hotărât, sâmbătă, la Sofia premierii bulgar, sârb şi român. Victor Ponta a spus că închiderea frontierelor celor trei ţări migranţilor, dacă Germania şi Austria le vor închide pe ale lor, va fi poziţia celor trei state la mini-summitul de duminică de la Bruxelles.