Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Accident la limita unei tragedii, la Ionești, Vâlcea!

În urmă cu puțin timp, a avut loc un accident rutier la Ionești, ce ar fi putut sfârși tragic!

Un bărbat de 50 de ani, ce se afla la volanul unei mașini, a intrat din plin într-o statie de autobuz, după ce a pierdut controlul volanului! În impact, o femeie ce se afla în mașină, alături de sofer, a suferit răni, fiind transportată la spital!

IPJ VÂLCEA informează :

EVENIMENT RUTIER ÎN LOCALITATEA IONEȘTI

La data de 26 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 64, la km 91, în localitatea Ionești, a avut loc un eveniment rutier.

De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani, stabilind că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Ionești, în timp ce se afla la volanul autoturismului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-o stație de autobuz de pe marginea drumului.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei care se afla în autoturism.

Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.