Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Cîlea la URNE: „Acest popor s-a săturat de discuţii, de dosare fabricate şi purtate la televizor” (VIDEO)

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, s-a prezentat la secţia de votare Nr. 28, din Râmnicu Vâlcea, la primele ore ale dimineţii. Principala sa preocupare a fost aceea de a le spune membrilor secţiei de votare că ştampilele pe care le dau oamenilor nu au suficient tuş şi de aceea votul nu se vede clar pe buletinul de vot. Ion Cîlea le-a cerut acestora să aibă grijă ca fiecare vot să poată fi validat.

În altă ordine de idei, liderul PSD Vâlcea a avut acelaşi discurs ca şi în turul I al alegerilor prezidenţiale, susţinând că l-a votat pe Victor Ponta pentru ca în ţară să se instaureze liniştea şi prosperitatea. „Am votat pentru ceea ce aşteptăm de foarte multă vreme, linişte în ţară, înţelegere, bună colaborare între oameni. Acest popor s-a săturat de discuţii, de dosare fabricate şi purtate la televizor. Am votat pentru binele acestei ţări, pentru prosperitate şi pentru un preşedinte care să fie preşedintele tuturor românilor” – susţine Ion Cîlea.

În video de mai jos puteţi asculta întreaga declaraţie a liderului PSD, care vorbeşte şi despre problemele electorale înregistrate în judeţ.