Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Interviu la o ceaşcă de cafea: Adinei Dobrete nu-i plac femeile cu barbă

Consilierul local, Adina Dobrete, mai nou candidat la alegerile europarlamentare de duminică, ne dă o veste cât se poate de bună. În ciuda succesului de la Eurovision al Conchitei Wurst, Adina crede că sunt şanse minime ca o femeie cu barbă să ajungă în perioada următoare în Parlamentul României sau în Consiliul Local al Râmnicului. Altfel, ce are să le spună şefa femeilor pesediste din Râmnic soţilor Ceauşescu şi multe altele puteţi citi în interviul următor.

„Tu ai vota o femeie cu barbă?”

Reporter: Adina, după Eurovision crezi că la modă sunt femeile cu barbă şi mustaţă?

Adina Dobrete: Hai măi, nu cred asta! Cred că femeia trebuie să îşi respecte statutul de… femeie. Ea trebuie iubită, ascultată, admirată, respectată. Femeia cu barbă e excepţia!

Rep.: Crezi că sunt şanse ca o femeie cu barbă să ajungă prin Parlamentul României sau prin Consiliul Local?

A.D.: Glumeşti! Tu ai vota o femeie cu barbă? Eu îi respect pe toţi cei de lângă mine, respect pe oricine dar cred că lucrurile serioase se fac cu oameni adevăraţi nu cu femei cu barbă.

Rep.: Recunoaşte, măcar puţin o admiri pe Elena Udrea…

A.D.: Eu zic că Elena Udrea nu e de admirat. Modelele sunt uşor de copiat dar oare avem discernământ? Una peste alta, prefer oameni politici de genul Ecaterina Andronescu. Pe bune! Mie îmi place mesajul simplu transmis de o femeie elegantă. Eu ţin la frumuseţea, simplitatea şi calităţile profesionale ale unei femei care face politică.

„Jerry e mai tare decât Tom, clar”

Rep.: Cine e mai tare, Tom sau Jerry?

A.D.: Jerry e preferatul fiului meu. Normal că e şi preferatul meu, e năzdrăvan, isteţ, foarte simpatic.

Rep.: Hai, recunoaşte! Te enervează că mereu câştigă bătăliile şoarecele, niciodată motanul!

A.D.: Bine, recunosc, se întâmplă să mai ţin şi cu pisica.

Rep.: Nu te tentează o carieră în televiziune? Să pui tu întrebările şi alţii să răspundă?

A.D.: Am făcut televiziune timp de doi ani, mi-a plăcut. Acum văd altfel lucrurile, reportajele, ştirile, emisiunile, totul. Iar cu oamenii vorbesc acum direct.

Rep.: Hai să legalizăm marijuana, pui umărul?

A.D.: Nu mă bag în problema asta. Dar îţi spun ceva. Eu nu beau, nu fumez, nu mă droghez, dar pot să mă simt bine, să fiu veselă şi comunicativă şi fără „ajutor”.

„Doamna Ceauşescu, femeile puternice ştiu ce au de făcut”

Rep.: Dacă mergem la o şedinţă de spiritism şi îl chemăm pe Nicolae Ceauşescu ce îl întrebi?

A.D.: Sper să fie în Rai. Îl întreb cum e pe lumea cealaltă, că până la urmă toţi ajungem acolo şi e bine de ştiut cum e.

Rep.: Poate s-o fi reîncarnat. În cine s-o fi reîncarnat?

A.D.: Am fost tentată să spun că în Băsescu, dar nu merită Ceauşescu o astfel de comparaţie.

Rep.: Dar pe doamna Leana ce o întrebi?

A.D.: Nu o întreb nimic. Îi urez la mulţi ani acolo pe lumea ei că tot e azi Sfânta Elena. Şi îi spun că femeile puternice ştiu ce au de făcut. Ea nu a ştiut!

Rep.: Unde te vezi peste fix 28 de ani?

A.D.: 40 plus 28, nu mă pune să calculez că dau prea mulţi ani. Mă văd prin parc cu nepoţeii. Iar peste doi ani, sper să trăiesc într-o Românie puternică, alături de copii şi de nepoţi care să fie mulţumiţi de realizările lor şi ale noastre.