Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: MIRCIA GUTĂU, sprijin necondiţionat din partea lui CRISTIAN BUICAN

Cristian Buican, co-preşedintele PNL Vâlcea a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută vineri, 4 septembrie a.c. că Mircia Gutău ar putea fi desemnat candidat la primăria din Râmnicu Vâlcea, dacă se va situa pe primul loc în sondajul de opinie, care se va realiza la sfârşitul acestei luni. „În procent de 99,99%, acesta va fi propunerea înaintată Biroului Politic Naţional”, a spus Cristian Buican.

„Aşa cum am spus, dacă în sondajul de opinie intern, pe primul loc cetăţenii din Râmnicu Vâlcea îl vor dori pe Mircia Gutău, dacă cetăţenii din Râmnicu Vâlcea consideră că e cel mai bun pentru a administra acest oraş, atunci 99,99%, domnul Gutău va candida, va fi propunerea organizaţiei judeţene a PNL pentru funcţia de primar al municipiului”, a subliniat liderul PNL.

Mircia Gutău a fost ales primar al Râmnicului în anul 2004, iar în anul 2006 a intrat în atenţia procurorilor DNA. Cu toate acestea, el a câştigat şi următorul mandat de primar în anul 2008. În 2010, acesta a fost condamnat la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, fiind eliberat la finalului anului 2011.

Potrivit ultimelor sondaje din Râmnicu Vâlcea, Gutău se bucură în prezent de o mare popularitate, fiind creditat, astfel, în prezent, cu cele mai mari şanse de a candida sub sigla PNL pentru un nou mandat de primar al Râmnicului.