Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Grigore Crăciunescu, lider reconfirmat al Organizației Oamenilor de Afaceri a PDL Vâlcea

PDL Vâlcea și-a ales miercuri, 11 decembrie 2013 conducerea Organizației Oamenilor de Afaceri, în prezența a mai multor reprezentanţi ai mediului de afaceri ce acoperă întreaga gamă de activitatăţi economice desfăşurate pe întreg teritoriul județului nostru.

După prezentarea bilanţului actualei Guvernări, oamenii de afaceri ai judeţului Vâlcea au făcut remarcată existenţa unor politice economice greşite, ce crează un mediu nepropice pentru continuarea şi dezvoltrea afacerilor.

Grigore Crăciunescu a fost reconfirmat în funcția de Președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri a PDL Vâlcea, de către membrii acesteia, în unanimitate de voturi.

„Mediul de afaceri din România este captiv presiunii taxelor, suplimentării impozitelor şi schimbărilor bruşte şi continue de legislaţie. În ultimul an şi jumătate au fost introduse 30 de taxe noi şi impozite majorate. Organizația Oamenilor de Afaceri, din punctul meu de vedere, are un rol foarte important în politica Partidului Democrat Liberal deoarece poate lansa propuneri legislative care vizează pachete de măsuri fiscale pentru sprijinirea mediului de afaceri, crearea de noi locuri de muncă şi stimularea consumului. Trebuie subliniată importanţa mediului de afaceri, a Organizației Oamenilor de Afaceri, întrucât indiferența actualei guvernări, atunci când discutăm despre problemele cruciale ale economiei, mai ales în județul nostru, impun o singură concluzie: viziunea economică a USL distorsionează grav realitatea economică.”, a precizat Președintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu. Organizaţia Oamenilor de Afaceri va lucra în strânsă legătură cu reprezentanţii Comisiei pentru economie, finanţe, fonduri europene şi mediu de afaceri, astfel încât politicile publice lansate să poată construi un pachet de măsuri fiscale pentru sprijinirea mediului de afaceri, pentru toate Guvernele.