Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Romeo Rădulescu a prezentat la Vâlcea: CARTEA MINCIUNILOR USL

• 22 de luni de guvernare USL: 22 de luni de jaf, incompetență și imunitate

„USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni și a murit în lupta pentru ciolan.

PSD, PNL, PC și UNPR au fost uniți de ura pentru PDL și președintele Băsescu. Au ajuns la putere prin abuz de încredere, mințind că vor face dreptate, reforme, vor aduce bunăstare, mințind că au soluții.

Venirea la guvernare pe 7 mai 2012 a fost momentul din care USL și-a dat arama pe față – și-a dorit puterea pentru a își duce adevăratul program de guvernare la bun sfârșit. Obiectivele adevărate ale USL au fost tot timpul jefuirea României și românilor și folosirea banilor pentru umplerea buzunarelor USL și ale clienților politici, tratarea cu incompetență criminală a problemelor legate de guvernare și asigurarea spatelui aleșilor USL în justiție.

Victimele USL sunt România și românii. În 22 de luni nu s-a reformat nimic, nu s-a început niciuni proiect, nu s-a venit cu nicio viziune legată de dezvoltarea României.

România jafului USL. Când se pregătea să vină la putere, USL nu a promis „jaf până la capăt” dar exact asta a făcut. În 22 de luni de guvernare, PSD și PNL au introdus 35 de noi taxe și impozite în decursul a două valuri majore de modificare a cadrului fiscal. Banii în plus luați din buzunarul românilor și firmelor românești reprezentând 3 miliarde de lei s-au dus în buzunarele aleșilor PSD și PNL și în buzunarele clienților politici.

România incompetenței USL. Când se pregătea să vină la putere, USL nu a promis „incompetență crasă până la capăt” dar exact asta a livrat românilor. De la eșecul răsunător și dezastruos al privatizării Oltchim până la incompetența criminală demonstrată de Guvernul Ponta 2 în cazul accidentului din Apuseni, USL a demonstrat că a vrut puterea pentru interesele sale proprii și habar nu are cu cine și cum să guverneze.

România imunității pentru USL. Încă de la instalarea la putere în mai 2012, singurul obiectiv al USL a fost încălecarea justiției astfel încât aleșii PSD, PNL, UNPR și PC să fie protejați de anchete penale. Enunțul eminenței cenușii a USL, turnătorul Dan Voiculescu, a sintetizat perfect menirea guvernelor Ponta și majorității parlamentare – „Nu avem puterea până ce nu avem justiția”.

Din arsenalul folosit de USL se remarcă: încercările de modificare a cadrului legal ce vizează principalele instituții ale justiției – ANI, DNA, schimbarea din funcție a unor procurori cu rezultate, încercările de modificare a Codului Penal, schimbările repetate la statutul parlamentarului, voturile date împotriva ridicării imunității unor parlamentari pe care justiția îi vroia anchetați, atacurile verbale la adresa unor judecători și procurori. USL are de ce se teme de justiție – numai din Guvernele succesive conduse de Victor Ponta au plecat un număr record de miniștri condamnați penal, acuzați de incompatibilitate sau implicați în scandaluri de corupție” – se arată în introducerea cărţii.

AICI găsiţi documentul integral: http://www.pdlvl.ro/attachments/article/340/Cartea%20minciunilor%20USL.pdf