Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Rădulescu susţine castrarea chimică a violatorilor

27 de deputaţi social-democraţi au iniţiat un proiect de lege privind combaterea şi prevenirea actelor cu caracter pedofil şi a infracţiunilor contra libertăţii şi integrităţii sexuale a persoanelor. Printre ei îl regăsim şi pe deputatul vâlcean Constantin rădulescu, care consideră că această iniţiativă legislativă este prioritate zero, mai ales în contextul celor întâmplate la Vaslui.

„În primăvara anului trecut, legea pe care am semnat-o ca iniţiator, împreună cu foarte mulţi colegi parlamentari, a fost tratată public la capitolul curiozităţi. Acum văd că deja unii spun că vor face ei propuneri de legi. Propuneri de lege există, trebuie discutată şi eventual îmbunătăţită.

Revenind la fondul problemei, violul este o crimă. Violatorii şi criminalii nu se deosebesc. La fel, şi pedofilii. Cred că legea castrării chimice a violatorilor şi pedofililor trebuie să intre în următoarea sesiune parlamentară.

Trebuie să ţinem cont că violul distruge atât vieţile victimelor, dar şi pe cele ale familiilor, rudelor sau apropiaţilor acestora. Haideţi să nu mai facem spectacole din aceste cazuri dramatice şi să aprobăm această lege”, ne-a declarat preşedintele interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu.