Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VEZI aici rezultatele la TITULARIZARE 2015 în VÂLCEA!

Primele rezultate ale examenului de Titularizare 2015 au fost afişate în această dimineaţă pe site-ul Ministerului Educaţiei – www.edu.ro. Procentul de promovabilitate la nivel naţional, înainte de depunerea contestaţiilor, este de 73,85%, cu câteva procente mai mic faţă de anul trecut.

Proba scrisă a fost cea mai dificilă, acolo prezentându-se 23.793 de candidaţi, iar 3.187 s-au retras din examen, în timp ce 27 de profesori au fost eliminaţi după ce au încercat să fraudeze concursul.

„Lucrările a 9 candidaţi au fost anulate la centrele de concurs din motive legate de nerespectarea metodologiei de concurs. Contestaţiile la proba scrisă se pot depune la sediile inspectoratelor şcolare judeţene astăzi, 20 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv marţi, 21 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se publică la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2015 vineri, 24 iulie. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 27 şi 28 iulie” – se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei.

În judeţul Vâlcea au fost validaţi 561 de candidaţi, dintre care 98 au absentat, unul a fost eliminat, iar 100 s-au retras din examen. Aşadar, în total au susţinut examenul 362 de profesori.

IATĂ NOTELE obţinute de profesorii din VÂLCEA, care au susţinut examenul de TITULARIZARE: http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html#VL