Acasă Învăţamânt NEWS ALERT: Director nou la Colegiul „Pedagogic”!

NEWS ALERT: Director nou la Colegiul „Pedagogic”!

La începutul acestei luni, profesorul Emil Pârvulescu şi-a dat demisia din funcţia de director al Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” (Pedagogic) din Râmnicu Vâlcea, gestul său fiind urmat şi de unul dintre adjuncţi ,Violeta Grecea – profesor de informatică. De asemenea, odată cu cei doi şi-au înaintat demisiile şi toţi membrii Consiliului de Administraţie (CA), ca urmare a unui control al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea la care s-au descoperit mari nereguli în ceea ce priveşte transferurile.

Astfel, conducerea ISJ Vâlcea a fost nevoită să găsească o nouă soluţie, iar sarcina a fost cu atât mai grea cu cât nu puteau fi împuterniciţi în fruntea unităţii de învăţământ niciunul dintre profesorii care au făcut parte din conducerea sau CA-ul Colegiului Pedagogic în ultimii doi ani.

Însă, în cele din urmă, marţi, 12 aprilie 2016, s-a găsit o soluţie salvatoare, iar noua directoare a Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” este Coca Bîrzan Nițulescu – profesor de spor, fost inspector şcolar. Mai mult, pe postul de adjunct a fost numită Nicoleta Cojocaru – profesor de informatică.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.