Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Matematica Modus Vivendi! Concurs interjudețean la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din RÂMNICU VÂLCEA

În data de 3 martie 2018, s-a desfășurat în memoriam profesor Nicolae Pavelescu, cea de-a XV-a ediție a Concursului interjudețean ”Matematica Modus Vivendi” la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din Rm. Vâlcea.
Au participat peste 300 de elevi din 7 județe, de la clasa a III-a până la clasa a XII-a. Președintele concursului a fost domnul profesor universitar doctor DUMITRU ACU de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu. La festivitatea de deschidere, alături de domnul președinte al concursului, au participat domnul Mircia Gutău, primar al municipiului Rm. Vâlcea și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Judetean Vâlcea, doamna profesor Diaconescu Armășescu Claudia, inspector școlar pentru disciplina matematică, doamna Săraru Elena, inspector pentru învățământ primar și doamna Apostol Doinița, inspector perfecționare.
Doamna Andra BICĂ, Inspector Școlar General al I.Ș.J. Vâlcea, prezentă la festivitatea de premiere, a evidențiat încă o dată performanțele deosebite obținute la matematică de elevii vâlceni, modul exemplar de organizare coordonat de conducerea Colegiului, accentuând faptul că participarea la numeroasele concursuri de specialitate iî pregătește pe copii indiferent de vârstă.