Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Prinși la două luni după ce au furat 35.000 euro dintr-o locuință din Bujoreni

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliției Rurală Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Bujoreni, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuința acesteia de unde i-au sustras suma de 35.000 de euro.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, la data de 26 aprilie a.c., au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domicilară, în județul Argeș, în urma cărora au fost identificați doi bărbați de 40 respectiv 20 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat la data de 26 aprilie a.c., organele de cercetare penală au dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, iar la data de 27 aprilie a.c., la propunerea Parchetului, cei doi au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți fiind dispusă arestarea preventivă a celor doi pe o durată de 30 de zile.

Cercetările vor continua pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.