Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: glsa.ro

RÂMNICU VÂLCEA: Minori prinşi la furat din maşini

Foto: glsa.roMarţi, 02 august a.c., o echipă mixtă de patrulare formată din poliţişti şi jandarmi, aflaţi în serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, au surprins în flagrant pe G. C., de 16 ani, A. Robert, de 18 ani, I. I., de 16 ani, G.G., de 15 ani şi Ş. V.,de 16 ani, după ce au sustras din patru autoturisme mai multe bunuri şi sume de bani. Tinerii au fost conduşi la sediul poliţie pentru audieri. Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au preluat ancheta, extinzând cercetările.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că cei cinci tineri sun bănuiţi de comiterea altor 5 furturi din autovehicule şi de biciclete din municipiul Râmnicu Vâlcea, înregistrate cu autor necunoscut.

Faţă de G. C., de 16 ani, A. Robert, de 18 ani, I. I., de 16 ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea, a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar ceilalţi doi vor fi cercetaţi în stare de libertate. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, fapta prevăzută şi pedepsită de art. 228 şi 229, alin 1, lit. b,d din Codul Penal şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.