Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Îngheţată de căpşuni

Ce vă trebuie? 800 g căpşuni, 400 ml smântână pentru frişcă, 400 ml frişcă lichidă, 4 gălbenuşuri, 200 ml. lapte, 400 g zahăr.

Cum se prepară? Mixăm gălbenuşurile cu zahărul, într-o crăticioară, până devin o cremă. Adăugăm lapte şi omogenizam. Punem acest vas pe foc mic şi amestecăm continuu până se îngroaşă. Când s-a îngroşat o dăm deoparte şi o lăsăm să se răcească bine. Căpşunile spălate şi uscate le pasăm până devin un piure, la robot sau blender. Batem frişca şi smântâna şi peste ele turnăm compoziţia de ou rece şi piureul de căpsuni. Amestecăm cu o lingură. Dăm la congelator, într-o cutie de plastic cu capac, pentru câteva ore.

Poftă bună!